Welkom bij VitaminO


VitaminO biedt een gepersonaliseerde en natuurlijke aanpak van je gezondheidsproblemen aan.

Om optimaal gezond te zijn hebben we de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid nodig. Door onze Westerse levensstijl en de industriŽle voedselproductie krijgen we niet meer voldoende essentiŽle nutriŽnten binnen. Dit kan verholpen worden door de juiste voedingsupplementen te gebruiken. Wat ik doe is veel breder dan een doosje toestoppen dat voor alles en iedereen goed zou zijn. Elk van ons heeft immers unieke behoeften. Door een genetische aanleg, door vroegere ziektes of door een te zware belasting - zoals professionele stress, psychosociale problemen of emotionele belasting Ė kan de behoefte aan bepaalde nutriŽnten sterk verhogen. Zo sterk zelfs dat gezonde voeding ons niet terug in balans kan brengen. Met een gepersonaliseerd supplementen- en voedingsadvies breng ik je lichaam terug in evenwicht en word je terug optimaal gezond.

Dit evenwicht bereiken we door biochemische onevenwichten aan te pakken. Deze zijn eerst en vooral te vinden in een verstoorde darmfunctie. Is je voedingspatroon niet aangepast aan de noden van je lichaam, verloopt de spijsvertering niet goed, is de opname van nutriŽnten niet optimaal, of is de balans tussen goede en slecht darmflora verstoord, dan kan je lichaam ook niet optimaal functioneren. Door in te grijpen bij de bron van onze gezondheid, namelijk de het spijsverteringsstelsel, krijgen we een natuurlijk herstelproces van het lichaam. De bedoeling is dat je lichaam zo de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid opneemt en zo zichzelf terug in evenwicht brengt. We maken gebruik van de kracht van het lichaam zelf !

D.m.v. een uitgebreide vragenlijst en diepgaande gesprekken krijg ik een gedetailleerd beeld over de biochemische processen in je lichaam. Zo kan een gepersonaliseerd supplementen- en dieetadvies opgesteld worden met dikwijls verrassende gezondheidsverbeteringen.

Voel je vrij om te informeren of jouw gezondheidstoestand kan verbeterd worden. Een optimale gezondheid zal je terug in staat stellen om een kwaliteitsvol leven te leiden !

Paul Boonants

Contact: info@vitamino.be

Laatste update: 27 oktober 2019